autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Escalop de pui pané cu fulgi şi alune

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 4 bucăti de piept de pui, 4 linguri de alune, 2 linguri de fulgi de ovăz, 5 linguri de fulgi de porumb, 25 g de unt, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Mixează alunele si fulgii de porumb, apoi adaugă fulgii de ovăz(făra să mixezi). Pune totul într-o farfurie mare.
2 Bate oul şi pune-l în alta farfurie largă..
3 Topeste 25 g de unt într-o tigaie cu puţin ulei.
4 Treci bucătile de pui prin ou, apoi prin fulgi .
5 Prajeste 5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui pané cu fulgi şi alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Porc cu miere si broccoli

Porc cu miere si broccoli

Se amesteca sosul de rosii cu sosul de soia si mierea. Se lasa 30 de minute amestecul sa se odihneasca.

3 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Usor si crocant.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 bucăti de piept de pui
  • 4 linguri de alune
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de fulgi de porumb
  • 25 g de unt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si crocant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci