autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Escalop de pui pané cu fulgi şi alune

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 4 bucăti de piept de pui, 4 linguri de alune, 2 linguri de fulgi de ovăz, 5 linguri de fulgi de porumb, 25 g de unt, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Mixează alunele si fulgii de porumb, apoi adaugă fulgii de ovăz(făra să mixezi). Pune totul într-o farfurie mare.
2 Bate oul şi pune-l în alta farfurie largă..
3 Topeste 25 g de unt într-o tigaie cu puţin ulei.
4 Treci bucătile de pui prin ou, apoi prin fulgi .
5 Prajeste 5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui pané cu fulgi şi alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu cartofi si carne

Musaca cu cartofi si carne

Fierbem cartofii al dente, prajim putin ceapa, adaugam ardeiul tocat, ciupercile, dupa care punem

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor

Pulpe de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Usor si crocant.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 bucăti de piept de pui
  • 4 linguri de alune
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de fulgi de porumb
  • 25 g de unt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si crocant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Iepure cu masline si sos de rosii