autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Escalop de pui pané cu fulgi şi alune

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 4 bucăti de piept de pui, 4 linguri de alune, 2 linguri de fulgi de ovăz, 5 linguri de fulgi de porumb, 25 g de unt, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Mixează alunele si fulgii de porumb, apoi adaugă fulgii de ovăz(făra să mixezi). Pune totul într-o farfurie mare.
2 Bate oul şi pune-l în alta farfurie largă..
3 Topeste 25 g de unt într-o tigaie cu puţin ulei.
4 Treci bucătile de pui prin ou, apoi prin fulgi .
5 Prajeste 5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui pané cu fulgi şi alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga cu intinsoare de carnat

Mamaliga cu intinsoare de carnat

Se pune carnatul intr-o cratita si apa pana la nivelul lui.Se fierbe pana scade apa de tot.Se prajeste

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Usor si crocant.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 bucăti de piept de pui
  • 4 linguri de alune
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de fulgi de porumb
  • 25 g de unt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si crocant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana