autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Escalop de pui pané cu fulgi şi alune

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
Pentru 4 persoane, 4 bucăti de piept de pui, 4 linguri de alune, 2 linguri de fulgi de ovăz, 5 linguri de fulgi de porumb, 25 g de unt, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1 Mixează alunele si fulgii de porumb, apoi adaugă fulgii de ovăz(făra să mixezi). Pune totul într-o farfurie mare.
2 Bate oul şi pune-l în alta farfurie largă..
3 Topeste 25 g de unt într-o tigaie cu puţin ulei.
4 Treci bucătile de pui prin ou, apoi prin fulgi .
5 Prajeste 5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui pané cu fulgi şi alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan in sos alb

Pulpa de curcan in sos alb

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit

95 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Usor si crocant.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 bucăti de piept de pui
  • 4 linguri de alune
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 5 linguri de fulgi de porumb
  • 25 g de unt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si crocant.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
ARDEI UMPLUTI