Escalop de vita cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Escalop de vita cu ciuperci

Ingrediente

  • - 500 gr de carne de vită (mânzat)
  • - 200 gr de ciuperci
  • - 3 căței de usturoi
  • - 100 gr de unt
  • - 50 gr ulei
  • - făină, cimbru, chili, sare
  • - 100 gr suc de roșii

Mod de preparare

- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea.

- tăvălim carnea prin făină și o rumenim pe o parte și pe alta.

- topim untul în tigaie , unde călim usturoiul și ciupercile.

- după ce ciupercile s-au înmuiat, adăugăm carnea. Turnăm apă cât să acopere, sucul de roșii și presărăm chili.

- după aproximativ 10 minute adăugăm vinul.

- lăsăm la foc potrivit, până scade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor