Carnea se spala,se portioneaza ,se bate si se sareaza.
Bucatile de carne se trc prin faina si se inabusa in ulei si cu 100 ml apa .Carnea se scoate si se da separat In sucul ramas adaugam cca300ml apa fiarta sau supa si sosul brun se mai fierb ca 15 min ..intr-un vas se pun bucatile de carne apoi se strecoara sosul peste ele se adauga vinul si se da totul la cuptor cca. 15 min
piure:
Se fierbe laptele.
Cartofii se spala,se curata,se taie sferturi si se fierb in apa cu sare.cand sunt fierti se scurg de apa si se preseaza.
Se adauga laptele si untul si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
se servesc impreuna calde cu salata de sezon

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii