autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Fripturi

Escalop de vitel cu sunca si mozzarela

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
4 escalopuri de vitel, 4 felii de sunca de Parma, 1 mozzarela, sare, piper, busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul.
Se prajesc escalopurile intr-o tigaie antiadeziva. Se poate pune putin ulei.
Se pun in tava, peste ele se presara busuioc taiat, se pun feliile de sunca, apoi mozzarela taiata cubulete.
Se da la cuptor 5 minute .
Se serveste cu paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu sunca si mozzarela" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la cuptor cu garnitura de orez

Pui la cuptor cu garnitura de orez

Se parleste carnea de pui la flacara, se curata si se spala.Se sterge bine cu prosoape de hartie

1 vot    2 comentarii
2h
Fripturi
Pulpe de pui cu gutuie

Pulpe de pui cu gutuie

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar

1 vot    4 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Delicioasa!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O friptura tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

84 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar