autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Fripturi

Escalop de vitel cu sunca si mozzarela

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
4 escalopuri de vitel, 4 felii de sunca de Parma, 1 mozzarela, sare, piper, busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul.
Se prajesc escalopurile intr-o tigaie antiadeziva. Se poate pune putin ulei.
Se pun in tava, peste ele se presara busuioc taiat, se pun feliile de sunca, apoi mozzarela taiata cubulete.
Se da la cuptor 5 minute .
Se serveste cu paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel cu sunca si mozzarela" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Delicioasa!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    O friptura tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 escalopuri de vitel
  • 4 felii de sunca de Parma
  • 1 mozzarela
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa!

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Frigarui asortate