Escalop din carne de manzat cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri din carne de manzat
  • 300g ciuperci
  • 150ml vin alb
  • ulei de masline
  • 150ml frisca lichida
  • 2 linguri faina
  • 5 cartofi albi
  • 30g unt
  • lapte
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,apoi se taie in felii subtiri, se condimenteaza ,apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei de masline.Se pun feliile intr-o cratita,se adauga vinul,ciupercile taiate si 2-3 linguri de smantana dulce. Se lasa pe foc 10-15 minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Cartofii se curata, se taie cubulete, se fierb in apa cu sare, se paseaza, se adauga unt, lapte si frisca lichida si se amesteca pana se obtine un piure delicios.

Se sereste escalopul alaturi de piure si o salata verde sau dupa preferinta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise