autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Escalop din carne de manzat cu ciuperci

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
4 fileuri din carne de manzat, 300g ciuperci, 150ml vin alb, ulei de masline, 150ml frisca lichida, 2 linguri faina, 5 cartofi albi, 30g unt, lapte, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate cu ciocanul de snitele,apoi se taie in felii subtiri, se condimenteaza ,apoi se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei de masline.Se pun feliile intr-o cratita,se adauga vinul,ciupercile taiate si 2-3 linguri de smantana dulce. Se lasa pe foc 10-15 minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Cartofii se curata, se taie cubulete, se fierb in apa cu sare, se paseaza, se adauga unt, lapte si frisca lichida si se amesteca pana se obtine un piure delicios.
Se sereste escalopul alaturi de piure si o salata verde sau dupa preferinta
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop din carne de manzat cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui valdostana

Piept de pui valdostana

Pieptul de pui se transeaza, se condimenteaza si se aseaza pe grill incins. Se intoarce pe ambele

15 voturi    12 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')

Se pune untul intr-o tigaie, si se lasa sa devina brun .Se adauga cotletele si se lasa sa se prajeasca

6 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Foarte bun

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Hmmm,ce bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
TOBA