Carnea se curata de pielite,se spala,se portioneaza in felii potrivite,se sareaza si se lasa deoparte.Se curata ciupercile,se spala,se toaca si se calesc in unt,adaugandu-se ceapa tocata marunt,se pune piper,sare si marar tocat,se lasa pe foc pana scade zeama.
Carnea se trece prin faina si se prajeste in unt,se aseaza in tava,se pune pe fiecare felie cate putin din compozitia de ciuperci,se aseaza apoi cate o felie de cascaval si una de rosie (curatate de pielita),se mai presara sare si piper daca e nevoie,se pune la cuptor pana se gratineaza.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii