Escalop domnesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne di vitel
  • 250 gr ciuperci
  • 150 gr cascaval
  • faina
  • marar
  • 5 rosii mari
  • unt
  • 2 cepe
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite,se spala,se portioneaza in felii potrivite,se sareaza si se lasa deoparte.Se curata ciupercile,se spala,se toaca si se calesc in unt,adaugandu-se ceapa tocata marunt,se pune piper,sare si marar tocat,se lasa pe foc pana scade zeama.

Carnea se trece prin faina si se prajeste in unt,se aseaza in tava,se pune pe fiecare felie cate putin din compozitia de ciuperci,se aseaza apoi cate o felie de cascaval si una de rosie (curatate de pielita),se mai presara sare si piper daca e nevoie,se pune la cuptor pana se gratineaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise