Escalop felii,in sos

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Escalop felii,in sos

Ingrediente

  • -cca 550 g escalop taiat feliute(vezi poza)
  • -2-2,5 linguri faina
  • -cca400 ml smintina
  • -1 conserva ciuperci
  • -sare,piper(dupa gust)
  • -1 lamiie
  • -3-4 linguri de ulei de masline
  • -apa

Mod de preparare

Escalopul se taie in feliute de cca 1,5/5 cm.Eu folosesc

felii de snitel,nebatut.

Feliutele de carne se dinstuiesc in ulei de masline,cca 45 minute.Carnea trebuie sa fie facuta(moale).Dupa aceea,se pune faina;se mesteca;carnea trebuie sa fie invelita bine in faina;se pun ciupercile(strecurate);se mesteca;se pune,apoi cca 500 ml apa calda,incetul cu incetul,mestecind tot timpul;se pune,apoi,sare si piper,se lasa totul sa fiarba 10-15 minute.

Se pune,apoi smintina.Aveti grija,cind puneti smintina.

Smintina o frecati bine cu putina apa rece;cind e omogena,o punem peste mincare,dar incetul cu incetul,mestecind intr-una.Nu se ia cratita de pe foc.

Dupa aceea(pe foc)potrivim de sare si piper,apoi stingem focul si punem lamiia taiata in 4,apoi felii subtiri.

Se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise