autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

Escalop felii,in sos

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
-cca 550 g escalop taiat feliute(vezi poza), -2-2,5 linguri faina, -cca400 ml smintina, -1 conserva ciuperci, -sare,piper(dupa gust), -1 lamiie, -3-4 linguri de ulei de masline, -apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Escalopul se taie in feliute de cca 1,5/5 cm.Eu folosesc
felii de snitel,nebatut.
Feliutele de carne se dinstuiesc in ulei de masline,cca 45 minute.Carnea trebuie sa fie facuta(moale).Dupa aceea,se pune faina;se mesteca;carnea trebuie sa fie invelita bine in faina;se pun ciupercile(strecurate);se mesteca;se pune,apoi cca 500 ml apa calda,incetul cu incetul,mestecind tot timpul;se pune,apoi,sare si piper,se lasa totul sa fiarba 10-15 minute.
Se pune,apoi smintina.Aveti grija,cind puneti smintina.
Smintina o frecati bine cu putina apa rece;cind e omogena,o punem peste mincare,dar incetul cu incetul,mestecind intr-una.Nu se ia cratita de pe foc.
Dupa aceea(pe foc)potrivim de sare si piper,apoi stingem focul si punem lamiia taiata in 4,apoi felii subtiri.
Se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop felii,in sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui asortate la gratar

Frigarui asortate la gratar

Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Ciuperci umplute cu carne de pui si sunca

Se spala ciupercile in apa fierbinte, se rup piciorusele si se toaca. \"Palariile\" se scurg bine

44 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Delicios escalopul tau draga husni.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Apetisant si usor de preparat.Felicitari pentru prezentare.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Mi-a lasat gura apa! Foarte bun!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Arata tare bine....

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • -cca 550 g escalop taiat feliute(vezi poza)
  • -2-2,5 linguri faina
  • -cca400 ml smintina
  • -1 conserva ciuperci
  • -sare,piper(dupa gust)
  • -1 lamiie
  • -3-4 linguri de ulei de masline
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Alice85 (Chef de cuisine)

Delicios escalopul tau draga husni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC