Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne. Fiecare felie se trece prin faina si se prajeste foarte putin pe ambele parti.
Ceapa se caleste putin, se adauga carnea,condimentele, o ceasca apa, se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta, se adauga o jumate din vin si usturoiul. Se lasa sa scada.
Ciupercile taiate in felii, se calesc in unt, se adauga restul de vin si 2 catei de usturoi, se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cartofii taiai in 4 se fierb cu sare. Se strecoara si se servesc alaturi de cate o felie de carne de porc si una de vitel,cateva linguri de ciuperci. Peste cartofi se presara patrunjel verde.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii