autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Escalop

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vitel, o ceapa, 4 catei de usturoi, o ceasca vin alb, 500 g ciuperci, 50 g unt, 500 g cartofi, ulei, patrunjel verde, sare, piper, foi de dafin, ienibahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne. Fiecare felie se trece prin faina si se prajeste foarte putin pe ambele parti.
Ceapa se caleste putin, se adauga carnea,condimentele, o ceasca apa, se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta, se adauga o jumate din vin si usturoiul. Se lasa sa scada.
Ciupercile taiate in felii, se calesc in unt, se adauga restul de vin si 2 catei de usturoi, se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cartofii taiai in 4 se fierb cu sare. Se strecoara si se servesc alaturi de cate o felie de carne de porc si una de vitel,cateva linguri de ciuperci. Peste cartofi se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

4 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

11 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu carnati