autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Escalop

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vitel, o ceapa, 4 catei de usturoi, o ceasca vin alb, 500 g ciuperci, 50 g unt, 500 g cartofi, ulei, patrunjel verde, sare, piper, foi de dafin, ienibahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se feliaza si se bate cu ciocanul de carne. Fiecare felie se trece prin faina si se prajeste foarte putin pe ambele parti.
Ceapa se caleste putin, se adauga carnea,condimentele, o ceasca apa, se lasa la fiert. Cand e aproape fiarta, se adauga o jumate din vin si usturoiul. Se lasa sa scada.
Ciupercile taiate in felii, se calesc in unt, se adauga restul de vin si 2 catei de usturoi, se condimenteaza si se lasa sa scada sosul.
Cartofii taiai in 4 se fierb cu sare. Se strecoara si se servesc alaturi de cate o felie de carne de porc si una de vitel,cateva linguri de ciuperci. Peste cartofi se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

12 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

8 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vitel
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • o ceasca vin alb
  • 500 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 500 g cartofi
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • ienibahar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu prune si legume