Fileul de somon se taie in 4 transe egale . Pe partea superioara a somonului se executa niste fante , in care se introduc felii de lamaie. Pestele se stropeste cu ulei de masline, se pune sare si piper si se introduce la cuptor, circa 15 min.
Din cartofi se executa butoiase , care se fierb de consistenta cartofilor natur. Acestia se invelesc apoi cu transe subtiri de dovlecei( taiati pe lungime ), care in prealabil au fost preparate la gratar.
Rosia se taie pe jumatate, se umple cu legume ( care in prealabil au fost fierte in apa cu sare), se stropesc cu ulei de masline, oregano si sare si se gatesc la cuptor circa 4-5 min.
Sosul se prepara astfel: se incalzeste smnatana lichida, se adauga suc de lamaie, vin alb, sare, capere si se fierbe pana ce sosul se omogenizeaza.
Preparatul se decoreaza cu lamaie si verdeata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii