Din ingredientele de mai sus se coc 4 foi pe dosul tavii.
Crema: 300 ml lapte,o budinca de cacao,3-5 linguri zahar. Cand este rece se amesteca cu un pachet de margarina sau unt si 200 gr finetti.
Glazura: 1 ciocolata lapte se topeste cu 3 linguri ulei si se pune deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii