autor:

rosca constanta

» » Dulciuri diverse

Excelent

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
8 oua, 8 linguri zahar, 7 linguri faina, 2 linguri cacao, vanilie sau lamiie, , Crema: 300 ml lapte, budinca de cacao,3-5 linguri zahar, , Glazura: 1 ciocolata cu lapte, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se coc 4 foi pe dosul tavii.



Crema: 300 ml lapte,o budinca de cacao,3-5 linguri zahar. Cand este rece se amesteca cu un pachet de margarina sau unt si 200 gr finetti.



Glazura: 1 ciocolata lapte se topeste cu 3 linguri ulei si se pune deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Excelent" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Excelent

Prajitura Excelent

Am separate albuşurile de gălbenuşuri. Galbenuşurile le-am amestecat cu vanilia. Albuşurile

19 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Trandafirasi cu mere

Trandafirasi cu mere

Pentru inceput vom decongela aluatul de foietaj cu circa 1 ora inainte de preparare. Apoi ne vom

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • vanilie sau lamiie
  • Crema: 300 ml lapte, budinca de cacao,3-5 linguri zahar
  • Glazura: 1 ciocolata cu lapte
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu aroma de portocala