autor:

rosca constanta

» » Dulciuri diverse

Excelent

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
8 oua, 8 linguri zahar, 7 linguri faina, 2 linguri cacao, vanilie sau lamiie, , Crema: 300 ml lapte, budinca de cacao,3-5 linguri zahar, , Glazura: 1 ciocolata cu lapte, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se coc 4 foi pe dosul tavii.



Crema: 300 ml lapte,o budinca de cacao,3-5 linguri zahar. Cand este rece se amesteca cu un pachet de margarina sau unt si 200 gr finetti.



Glazura: 1 ciocolata lapte se topeste cu 3 linguri ulei si se pune deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Excelent" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Excelent

Prajitura Excelent

Am separate albuşurile de gălbenuşuri. Galbenuşurile le-am amestecat cu vanilia. Albuşurile

19 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Briose cu ciocolata si banane

Briose cu ciocolata si banane

Se incalzeste cuptorul la 200 g C si se pregateste tava pentru briose/ formele de silicon. Se zdrobesc

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • vanilie sau lamiie
  • Crema: 300 ml lapte, budinca de cacao,3-5 linguri zahar
  • Glazura: 1 ciocolata cu lapte
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania