Fagure

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie
Fagure

Ingrediente

  • -3 oua;
  • -9 linguri ulei;
  • -9 linguri zahar;
  • -9 linguri lapte;
  • -o lingurita amoniac;
  • -sare de lamaie;
  • -un pachet budinca de ciocolata;
  • -3 linguri cacao;
  • -putina margarina(3 linguri);
  • -esenta rom;
  • -1/2 kg lapte;
  • -coaja de lamaie;
  • -faina cat cuprinde(ca la chec,cam 250 gr)

Mod de preparare

Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se omogenizeaza si se adauga faina exact ca la chec.Se coc in forma speciala si se umplu cu budinca preparata conform instructiunilor de pe plic,in care se mai adauga margarina,cacao si esenta,la sfarsit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise