Reteta postata pe: 22 iunie 2010
Ingrediente
-3 oua, -9 linguri ulei, -9 linguri zahar, -9 linguri lapte, -o lingurita amoniac, -sare de lamaie, -un pachet budinca de ciocolata, -3 linguri cacao, -putina margarina(3 linguri), -esenta rom, -1/2 kg lapte, -coaja de lamaie, -faina cat cuprinde(ca la chec,cam 250 gr)
Dificultate: Medie | Timp: 1h 5 min
Mod de preparare
Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se omogenizeaza si se adauga faina exact ca la chec.Se coc in forma speciala si se umplu cu budinca preparata conform instructiunilor de pe plic,in care se mai adauga margarina,cacao si esenta,la sfarsit.
constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Super !
Amalia , 23 iunie 2010
N`am mai mancat din astea, de cand eram mica! Dabea astept sa incerc si eu !:*
LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Nu am facut niciodata.Trebuie sa incer si eu.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Foarte bune...imi amintesc de copilarie!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010
Un deliciu...