Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele se taie julién.Puiul se pune la prajit in 2,3 linguri de ulei de masline.Cand incepe sa prinda culoare aurie se adauga ceapa.Cand s-a imuiat ceapa,se adauga ardeiul rosu,se caleste 5 min si se adauga ardeiul verde.Se caleste totul la foc iute pana se calesc bine toate legumele.Se adauga plicul cu condimente,se mai amesteca 1 min si se da deoparte.Lipiile se ung cu sosul mexican,si se umplu cu legume.Se ruleaza si se serveste.O bunatate!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii