Nautul se lasa la inmuiat in apa cel putin 24 ore , timp in care schimbam de 2-3 ori apa.
Nautul se scurge, se toaca impreuna cu ceapa de 3 ori prin masina de tocat sau se face pasta cu ajutorul unui blender. Se adauga menta, sare si piper dupa gust.
Se formeaza chiftele cu mainile ude si se prajesc in ulei incins.
Se mananca in sandwich cu rosii, castraveti murati, salata verde, cu ketchup si, daca nu tineti post cu maioneza.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii