Falafel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut- 500gr.
  • Ceapa- 3 bucati potrivite
  • Menta uscata si macinata
  • sare
  • piper rosu sau negru - dupa gust

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat in apa cel putin 24 ore , timp in care schimbam de 2-3 ori apa.

Nautul se scurge, se toaca impreuna cu ceapa de 3 ori prin masina de tocat sau se face pasta cu ajutorul unui blender. Se adauga menta, sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftele cu mainile ude si se prajesc in ulei incins.

Se mananca in sandwich cu rosii, castraveti murati, salata verde, cu ketchup si, daca nu tineti post cu maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor