Pentru blatul alb mixam bine: oua + zahar +
coaja de portocala + unt + branza de vaci +
faina...am adaugat si un finesse de portocale, pentru mai multa aroma
Pentru celalalt blat topim ciocolata in baie de abur daugam untul si lasam sa se racoreasca, intre timp mixam ouale + zahar, apoi adaugam ciocolata + faina, in care am amestecat si drojdia, si turnam in tava, primul blat de ciocolata, apoi blatul alb si cu o furculita ne jucam prin tava, ca sa imbinam culorile
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii