Fantasia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat alb:
  • - 60 g unt
  • - coaja rasa de la 1 portocala
  • - 185 g branza de vaci
  • - 60 g zahar
  • - 2 oua
  • - 30 g faina
  • ngrediente blat ciocolata:
  • - 185 g ciocolata
  • - 45 g unt
  • - 2 oua
  • - 185 g zahar
  • - 60 g faina
  • - 2 lingurite drojdie uscata

Mod de preparare

Pentru blatul alb mixam bine: oua + zahar +

coaja de portocala + unt + branza de vaci +

faina...am adaugat si un finesse de portocale, pentru mai multa aroma

Pentru celalalt blat topim ciocolata in baie de abur daugam untul si lasam sa se racoreasca, intre timp mixam ouale + zahar, apoi adaugam ciocolata + faina, in care am amestecat si drojdia, si turnam in tava, primul blat de ciocolata, apoi blatul alb si cu o furculita ne jucam prin tava, ca sa imbinam culorile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta

Limonada cu capsuni, lime si menta - o bautura delicioasa si revigoranta perfecta pentru zilele calduroase. Descopera reteta...

Limonada cu capsuni, lime si menta. O bautura delicioasa si revigoranta
Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi - reteta bulgareasca de supa Tarator. O reteta simpla si racoritoare, perfecta...

Supa rece de castraveti, iaurt si usturoi. Reteta bulgareasca de supa Tarator
Prajitura usoara cu caise si zmeura

Prajitura usoara cu caise si zmeura

Se mixeaza albusurile cu 150 gr zahar si 6 linguri de apa.

Prajitura usoara cu caise si zmeura
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise