autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Fantasia

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente blat alb:, - 60 g unt, - coaja rasa de la 1 portocala, - 185 g branza de vaci, - 60 g zahar, - 2 oua, - 30 g faina, ngrediente blat ciocolata:, - 185 g ciocolata, - 45 g unt, - 2 oua, - 185 g zahar, - 60 g faina, - 2 lingurite drojdie uscata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blatul alb mixam bine: oua + zahar +
coaja de portocala + unt + branza de vaci +
faina...am adaugat si un finesse de portocale, pentru mai multa aroma
Pentru celalalt blat topim ciocolata in baie de abur daugam untul si lasam sa se racoreasca, intre timp mixam ouale + zahar, apoi adaugam ciocolata + faina, in care am amestecat si drojdia, si turnam in tava, primul blat de ciocolata, apoi blatul alb si cu o furculita ne jucam prin tava, ca sa imbinam culorile
Daca ti-a placut reteta noastra "Fantasia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Napolitana cu cocos

Napolitana cu cocos

Se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga cocosul.Se razaleste ciocolata si se adauga rom.Se umplu

2 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata si nuci

Chec cu ciocolata si nuci

Am pralinat nucile in cuptor la cuptor.Dupa ce s-au racit le-am macinat.Am ras ciocolata cu cutitul

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente blat alb:
  • - 60 g unt
  • - coaja rasa de la 1 portocala
  • - 185 g branza de vaci
  • - 60 g zahar
  • - 2 oua
  • - 30 g faina
  • ngrediente blat ciocolata:
  • - 185 g ciocolata
  • - 45 g unt
  • - 2 oua
  • - 185 g zahar
  • - 60 g faina
  • - 2 lingurite drojdie uscata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu visine