autor:

Morari Oana

» » Dulciuri diverse

Fantasia

Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Morari Oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente blat alb:, - 60 g unt, - coaja rasa de la 1 portocala, - 185 g branza de vaci, - 60 g zahar, - 2 oua, - 30 g faina, ngrediente blat ciocolata:, - 185 g ciocolata, - 45 g unt, - 2 oua, - 185 g zahar, - 60 g faina, - 2 lingurite drojdie uscata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru blatul alb mixam bine: oua + zahar +
coaja de portocala + unt + branza de vaci +
faina...am adaugat si un finesse de portocale, pentru mai multa aroma
Pentru celalalt blat topim ciocolata in baie de abur daugam untul si lasam sa se racoreasca, intre timp mixam ouale + zahar, apoi adaugam ciocolata + faina, in care am amestecat si drojdia, si turnam in tava, primul blat de ciocolata, apoi blatul alb si cu o furculita ne jucam prin tava, ca sa imbinam culorile
Daca ti-a placut reteta noastra "Fantasia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Preincalzim cuptorul. Pentru crusta, macinam biscuitii si ii amestecam cu unt. Ii presam pe fundul

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Boema de post

Prajitura Boema de post

Prajitura pe care o adoram in copilarie in varianta de post…buna de te lingi pe degete Blat:

27 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente blat alb:
  • - 60 g unt
  • - coaja rasa de la 1 portocala
  • - 185 g branza de vaci
  • - 60 g zahar
  • - 2 oua
  • - 30 g faina
  • ngrediente blat ciocolata:
  • - 185 g ciocolata
  • - 45 g unt
  • - 2 oua
  • - 185 g zahar
  • - 60 g faina
  • - 2 lingurite drojdie uscata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Placintuta cu mere si scortisoara