Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin si busuioc apoi toaca-le marunt.Presara ierburile tocate peste compozitia din tigaie apoi asezoneaza cu sare de mare si piper negru.
Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele apoi amesteca-le cu compozititia din tigaie si serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii