autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Farfalle cu creveti si midii

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2010

Ingrediente
250 gr farfalle, 25 gr unt, 200 gr midii, cutratate, 160 gr creveti mari decorticati, 2 catei de usturoi, tocati, 200 ml Limoncello, 1 crenguta de rozmarin, 1 crenguta de busuioc, sare de mare si piper negru, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin si busuioc apoi toaca-le marunt.Presara ierburile tocate peste compozitia din tigaie apoi asezoneaza cu sare de mare si piper negru.
Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele apoi amesteca-le cu compozititia din tigaie si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu creveti si midii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza casei

Pizza casei

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii) - cand a dospit se incorporeaza

40 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Dachman Laura

    Dachman Laura (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Farfallele colorate l-am luat dintr-un magazin de delicatese din Ungaria

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    arata super si cred ca e la fel de gustos, am sa incerc si eu

  • Danutza_Retetegg

    Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    Super aspectuos. De unde ai luat farfalle colorate? Sunt asa dragute!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 gr farfalle
  • 25 gr unt
  • 200 gr midii
  • cutratate
  • 160 gr creveti mari decorticati
  • 2 catei de usturoi
  • tocati
  • 200 ml Limoncello
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de busuioc
  • sare de mare si piper negru
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Dachman Laura (Chef de cuisine)

Farfallele colorate l-am luat dintr-un magazin de delicatese din Ungaria

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu sos Bechamell