Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin si busuioc apoi toaca-le marunt.Presara ierburile tocate peste compozitia din tigaie apoi asezoneaza cu sare de mare si piper negru.
Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Scurge pastele apoi amesteca-le cu compozititia din tigaie si serveste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii