Reteta postata pe: 24 august 2009
Ingrediente
300 g dovlecei, 300 g ardei gras rosu, 1 legatura praz, 5 bucati rosii, 350 g paste Farfalle, 4 ling ulei de masline, 2 ling busuioc, 100 g cascaval / mozzarella, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Rosiile se decojesc se taie cuburi impreuna cu ardeii, dovleceii si prazul dupa care se prajesc in ulei rosiile fiind aduagate ultimele dupa care acoperim vasul si lasam sa fiarba timp de 6 minute.Dupa ce sunt gata le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust.
Scurgem pastele si amestecam cu legumele, adugam busuioc.
Se mai poate adauga bucati de cascaval, mozzarella dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010
Merita incercata !