Farfalle cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g dovlecei
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1 legatura praz
  • 5 bucati rosii
  • 350 g paste Farfalle
  • 4 ling ulei de masline
  • 2 ling busuioc
  • 100 g cascaval / mozzarella
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Rosiile se decojesc se taie cuburi impreuna cu ardeii, dovleceii si prazul dupa care se prajesc in ulei rosiile fiind aduagate ultimele dupa care acoperim vasul si lasam sa fiarba timp de 6 minute.Dupa ce sunt gata le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust.

Scurgem pastele si amestecam cu legumele, adugam busuioc.

Se mai poate adauga bucati de cascaval, mozzarella dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor