Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui si ceapa tocata marunt. Cand a inceput sa luceasca am adaugat ardeii grasi taiati cuburi.
Dupa 5 minute de sfarait la foc mediu, am adaugat usturoiul tocat marunt. Am mai lasat pentru 2 minute dupa care am adaugat rosiile cuburi cu tot cu sucul din conserva si nautul spalat bine si scurs de apa. Am tinut totul pe foc 5 minute dupa care am adaugat apa, sarea, piperul, lingurita cu oregano si cea cu busuioc. Din momentul in care a inceput sa fiarba am lasat totul la fiert pentru aproximativ 10 minute, dupa care am adaugat funditele scurse de apa in prealabil.
Am oprit focul, le-am amestecat, dupa care am adaugat cateva fire de ceapa verde taiate si parmezan ras. Le-am servit imediat, adica foarte calde, deoarece asa ne plac si binenteles ca au fost pe masura asteptarilor noastre.
Ma puteti gasi si aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2015/03/farfalle-cu-rosii-ardei-si-naut.html
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii