Am pus o oala cu apa si sare la fiert dupa care am adaugat funditele si le-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-un wok am adaugat cele 2 linguri cu ulei de floarea soarelui si ceapa tocata marunt. Cand a inceput sa luceasca am adaugat ardeii grasi taiati cuburi.
Dupa 5 minute de sfarait la foc mediu, am adaugat usturoiul tocat marunt. Am mai lasat pentru 2 minute dupa care am adaugat rosiile cuburi cu tot cu sucul din conserva si nautul spalat bine si scurs de apa. Am tinut totul pe foc 5 minute dupa care am adaugat apa, sarea, piperul, lingurita cu oregano si cea cu busuioc. Din momentul in care a inceput sa fiarba am lasat totul la fiert pentru aproximativ 10 minute, dupa care am adaugat funditele scurse de apa in prealabil.
Am oprit focul, le-am amestecat, dupa care am adaugat cateva fire de ceapa verde taiate si parmezan ras. Le-am servit imediat, adica foarte calde, deoarece asa ne plac si binenteles ca au fost pe masura asteptarilor noastre.
Ma puteti gasi si aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2015/03/farfalle-cu-rosii-ardei-si-naut.html
Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.
Gem de caise
Comentarii
Adaugă comentariu