autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fasole alba cu carne de oaie şi miel

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg carne, 200 g untura sau ulei, 750 g ceapa, 100 g pasta de tomate, 1 kg fasole alba, 1 leg. verdeata, sare, piper, foi de dafin, dupa gust.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se sareaza, si se inabusa într-un vas cu untura (ulei). Dupa inabusire se scoate in alt vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in grasimea ramasa, adaugand pasta de tomate dizolvata in putina apa; se amesteca toate componentele si se mai adauga putina apa pentru inabusire. Se potriveste de sare si piper, se adauga carnea inabusita si se amesteca, lasind sa fiarba cca 2 ore. Fasolea se alege, se spala in mai multe ape, apoi se fierbe, schimbindu-se primele doua ape de fierbere, dupa care se adauga foile de dafin. Se continua fierberea si se pune carnea in vasul cu fasole cu care mai fierbe cca 10-15 minute. Se adauga, dupa caz, si supa in care a fiert carnea. La servire se pune in farfurie portia de carne peste care se asaza fasolea cu verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole alba cu carne de oaie şi miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de porc cu prune

Rulada de porc cu prune

Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii. Carnea de porc se taie pe jumatate si se

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ion Padure (Chef de cuisine) , 13 iunie 2008

    Aceasta reteta este foarte bine explicata, voi incerca sa gatesc dupa modul de preparare de mai sus.

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,500 kg carne
  • 200 g untura sau ulei
  • 750 g ceapa
  • 100 g pasta de tomate
  • 1 kg fasole alba
  • 1 leg. verdeata
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

Ion Padure (Chef de cuisine)

Aceasta reteta este foarte bine explicata, voi incerca sa gatesc dupa modul de preparare de mai sus.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cremos cu sos Camembert si ciuperci