Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate. Se dau la copt 30 minute.
Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii