autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole banateana

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2009

Ingrediente
500 gr fasole alba, 3-4 fire de praz, 10 ardei grasi, 400 gr rosii, 200 ml ulei, patrunjel verde, cimbru,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fasoleea spalata,si inmuiata se pune la fiert.Se fierbe ca pentru iahnie.Cand este aproape gata,se adauga prazul taiat marunt si inabusit in ulei.Ardeiul si rosiile se taie marunt si se pun la inabusit pe rand.Mai intai ardeiul apoi rosiile.Se adauga sarea si cimbrul si se ameste ca totul in fasole.Se fierb impreuna cam 20 de minute.La urma se adauga patrunjelul taiat.Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole banateana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez chinezesc

Orez chinezesc

Ceapa se caleste in ulei de masline intr-un wok sau tigaie, apoi se adauga pe rand carnea, morcovul,

20 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi prajiti

cartofi prajiti

cartofii se curata se spala,se taie pai si se pun la zvantat pe un servetel. intre timp se incinge

9 voturi    8 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr fasole alba
  • 3-4 fire de praz
  • 10 ardei grasi
  • 400 gr rosii
  • 200 ml ulei
  • patrunjel verde
  • cimbru,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane