autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

fasole batuta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, ulei, ceapa, usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in care s-a introdus sare si se continua fierberea.
Se procedeaza astfel de 3 ori. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa,se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in ulei pana ce capata o culoare galbuie.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea se lasa peste noapte in apa; Intr-o oala punem 2 l apa si o dam pe foc, adaugam fasolea

16 voturi    13 comentarii
1h 35 min
Retete de post
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea fiarta, strecurata, o dau pe robot. Calesc cepele, adaug usturoiul pisat, sting focul, las

23 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Eu adaug si un cartof, un morcov, o telina si o albitura, cimbru, o foaie de dafin si ceapa o calesc cu bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi