autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FASOLE BATUTA

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
500g fasole, 1 cartof, 3 cepe mijlocii, 1 cutie rosii in bulion, sare, piper, patrunjel,200ml ulei, 3 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fasolea se alege, se spala si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata. Se pune la fiert, schimband apa de trei ori si punand in ultima apa de fiert un cartof, pentru a elimina toxinele si neplacerile provocate de fasole, care se arunca la sfarsit. Cand fasolea este foarte bine fiarta se bate cu blenderul si se pune uleiul ca la maioneza, cate putin, pana cand se incorporeaza in fasole. Se adauga sare si piper dupa gust ,se adauga usturoiul curatat si pisat marunt, se omogenizeaza bine compozitia si se aseaza pe un platou cu marginile mai inalte. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand este aproape gata se adauga rosiile in bulion taiate marunt si se mai lasa pe foc 10 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si tot sosul acesta se aseaza peste fasole si se lasa la racit, dupa care se poate servi alaturi de muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole Batuta

Fasole Batuta

Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori. Se

6 voturi    10 comentarii
4h
Retete vegetariene
Fasole batuta cu parjoale

Fasole batuta cu parjoale

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune

18 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Tare buna fasolea batuta!

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Asa prepar si eu fasolea, doar ca nu pun patrunjel.Voi incerca si asa , pentru ca, patrunjelul ii da un gust foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pui rasol cu țușpais de dovlecei