autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole batuta

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
-1kg fasole boabe uscata, -3 cepe mijlocii, -1 morcov, 1 telina mijlocie, -usturoi, -8 cepe pentru calit

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se pune la fiert si se fierbe putin schimbandu-se trei ape. Se pune zarzavatul si se lasa pana se fierbe fasolea. Se scurge fasolea de zeama si se lasa la racit. Intre timp se taie ceapa pentru calit fideluta si se prajeste. Cand este inca calduta fasolea se pune in mixer, se paseaza,se pune usturoiul pisat, apoi se pune ceapa calita si se paseaza in continuare. Se pune in cutiute sau in castroane peste care se pune folie de bucatarie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta (facaluita)

Fasole batuta (facaluita)

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune

41 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala fasolea si se pune la fiert (se da in clocot in doua ape, dupa care se curata de coaja fiecare

11 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Buna rau, fasolica ta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Arata tare bine!!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • -1kg fasole boabe uscata
  • -3 cepe mijlocii
  • -1 morcov
  • 1 telina mijlocie
  • -usturoi
  • -8 cepe pentru calit

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de post