autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole batuta

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
-1kg fasole boabe uscata, -3 cepe mijlocii, -1 morcov, 1 telina mijlocie, -usturoi, -8 cepe pentru calit

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se pune la fiert si se fierbe putin schimbandu-se trei ape. Se pune zarzavatul si se lasa pana se fierbe fasolea. Se scurge fasolea de zeama si se lasa la racit. Intre timp se taie ceapa pentru calit fideluta si se prajeste. Cand este inca calduta fasolea se pune in mixer, se paseaza,se pune usturoiul pisat, apoi se pune ceapa calita si se paseaza in continuare. Se pune in cutiute sau in castroane peste care se pune folie de bucatarie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe  uscata batuta (facaluita)

Fasole boabe uscata batuta (facaluita)

Fasolea se alege,se spala si se pune la fiert si se schimba de doua-trei ori apa in care fierbe pentru

44 voturi    16 comentarii
1h
Retete de post
FASOLE BATUTA

FASOLE BATUTA

1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata) 2.Fierbem

3 voturi    6 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

    Buna rau, fasolica ta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    Arata tare bine!!!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • -1kg fasole boabe uscata
  • -3 cepe mijlocii
  • -1 morcov
  • 1 telina mijlocie
  • -usturoi
  • -8 cepe pentru calit

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Varza cu legume si smantana