autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole batuta

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1/2kh fasole boabe, 2morcovi, patrunjel verde, sare, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala si se fierbe fasolea si morcovul taiat marunt. Apa in care fierb boabele de fasole se goleste de trei ori si abia in a patra se fierb boabele cu morcovul. Se paseaza cu lingura sau se mixeaza, se adauga sare, ulei si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FASOLE BATUTA DELICIOASA

FASOLE BATUTA DELICIOASA

Se alege fasolea,se spala bine si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe in apa cu

1 vot    4 comentarii
2h
Retete de post
Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fasole batuta cu prajeala deasupra

Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2012

    Delicioasa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez o parte din legume,odata cu fasolea.

    • Fara foto

      ioana c. (Maestru bucatar) , 05 august 2009

      Adauga un pic de usturoi si e foarte gustoasa, si cu castraveti murati.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      O bunatate...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Si noua ne place fasolea batuta foarte mult.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Si noua ne place fasolea batuta foarte mult.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      cand fierb fasolea si eu adaug morcov, usturui si frunze de patrunjel, apoi can e fiarta mancarea mixez totul, e foarte gustoasa.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Pe langa ingredientele folosite puteti adauga un cartof pentru a fi eliminate toxinele, o albitura si o telina.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2008

      Da ,se pot pune diverse ingrediente,eu prefer gatitul ceva mai dietetic.

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

      eu la fosole batuta inabus ceapa usturoi si le adaug cind mixez fasolea,mai pun piper,nucsoara si ardei iute,incearca,deasupra pun ceapa taiata rondele pe care o prajesc la foc mic pana se face aurie e o minune,incearca-o

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1/2kh fasole boabe
  • 2morcovi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Varza cu costita