autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole batuta

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1/2kh fasole boabe, 2morcovi, patrunjel verde, sare, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala si se fierbe fasolea si morcovul taiat marunt. Apa in care fierb boabele de fasole se goleste de trei ori si abia in a patra se fierb boabele cu morcovul. Se paseaza cu lingura sau se mixeaza, se adauga sare, ulei si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta sau frecata

Fasole batuta sau frecata

Pasul 1: Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul. Pasul 2: Pregatim un blender

1 vot    2 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2012

    Delicioasa

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez o parte din legume,odata cu fasolea.

    • Fara foto

      ioana c. (Maestru bucatar) , 05 august 2009

      Adauga un pic de usturoi si e foarte gustoasa, si cu castraveti murati.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      O bunatate...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Si noua ne place fasolea batuta foarte mult.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Si noua ne place fasolea batuta foarte mult.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      cand fierb fasolea si eu adaug morcov, usturui si frunze de patrunjel, apoi can e fiarta mancarea mixez totul, e foarte gustoasa.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Pe langa ingredientele folosite puteti adauga un cartof pentru a fi eliminate toxinele, o albitura si o telina.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2008

      Da ,se pot pune diverse ingrediente,eu prefer gatitul ceva mai dietetic.

    • silviana maftei

      silviana maftei (Chef de cuisine) , 04 iulie 2008

      eu la fosole batuta inabus ceapa usturoi si le adaug cind mixez fasolea,mai pun piper,nucsoara si ardei iute,incearca,deasupra pun ceapa taiata rondele pe care o prajesc la foc mic pana se face aurie e o minune,incearca-o

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1/2kh fasole boabe
  • 2morcovi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rosii umplute cu ciuperci si orez