Reteta postata pe: 17 iulie 2008
Ingrediente
fasole boabe,, ceapa ,, patrunjel, , sare., ulei
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.
Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.
Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).
Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam
2 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Fasolea se lasa peste noapte in apa;
Intr-o oala punem 2 l apa si o dam pe foc, adaugam fasolea
16 voturi
13 comentarii
1h 35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009
Pe langa ingredientele pe care le-ati folosit puteti adauga un morcov, un cartof care sa elimine din toxine, o telina si o albitura.Ceapa o calesc si cu o lingura sau doua de bulion.