autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FASOLE BATUTA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
fasole boabe,, ceapa ,, patrunjel, , sare., ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.
Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.
Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).
Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe  uscata batuta (facaluita)

Fasole boabe uscata batuta (facaluita)

Fasolea se alege,se spala si se pune la fiert si se schimba de doua-trei ori apa in care fierbe pentru

44 voturi    16 comentarii
1h
Retete de post
Fasole batuta cu garnitura de ceapa calita

Fasole batuta cu garnitura de ceapa calita

Alegem fasolea (nu ca pe vremuri, bob cu bob, căci era plină de impurități), o spălăm în 2-3

4 voturi    0 comentarii
50 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dinica Paula , 12 octombrie 2013

    Daca se pune si un cartof fiert si se mixeaza impreuna cu fasolea, nu te mai balonezi

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Pe langa ingredientele pe care le-ati folosit puteti adauga un morcov, un cartof care sa elimine din toxine, o telina si o albitura.Ceapa o calesc si cu o lingura sau doua de bulion.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete umplute cu fars