autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FASOLE BATUTA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
fasole boabe,, ceapa ,, patrunjel, , sare., ulei

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.
Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.
Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).
Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Se spala si se fierbe fasolea si morcovul taiat marunt. Apa in care fierb boabele de fasole se goleste

7 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dinica Paula , 12 octombrie 2013

    Daca se pune si un cartof fiert si se mixeaza impreuna cu fasolea, nu te mai balonezi

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

      Pe langa ingredientele pe care le-ati folosit puteti adauga un morcov, un cartof care sa elimine din toxine, o telina si o albitura.Ceapa o calesc si cu o lingura sau doua de bulion.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Spanac picant cu branza topita