Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau o dam prin masina de tocat.Separat tocam ceapa marunt,ardeiul.Morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa putin,adaugam ardeiul si morcovul,punem apa si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert punem si pasta de tomate si mai lasam doua clocote pana scade apa.Jumatate din prajeala o adaugam in fasole,condimentam cu vegeta,sare,verdeata si amestecam.O asezam in castronase,stergem putina marginea lor sa fie frumos si asezam restul de prajeala desasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii