Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau o dam prin masina de tocat.Separat tocam ceapa marunt,ardeiul.Morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa putin,adaugam ardeiul si morcovul,punem apa si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert punem si pasta de tomate si mai lasam doua clocote pana scade apa.Jumatate din prajeala o adaugam in fasole,condimentam cu vegeta,sare,verdeata si amestecam.O asezam in castronase,stergem putina marginea lor sa fie frumos si asezam restul de prajeala desasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii