autor:

DINCA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole batuta cu prajeala deasupra

Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DINCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 august 2012

Ingrediente
- 1 kg de fasole, - 2 cepe, - 1 ardei, - 1 morcov, - vegeta, - marar verde tocat dar merge si cel de la plic, - patrunjel, -3 linguri de pasta de tomate, -sare dupa gust daca mai trebuie

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fierbem fasolea si ii schimbam apa de trei ori.Dupa ce s a fiert o pasam cu mixerul vertical sau o dam prin masina de tocat.Separat tocam ceapa marunt,ardeiul.Morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa putin,adaugam ardeiul si morcovul,punem apa si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert punem si pasta de tomate si mai lasam doua clocote pana scade apa.Jumatate din prajeala o adaugam in fasole,condimentam cu vegeta,sare,verdeata si amestecam.O asezam in castronase,stergem putina marginea lor sa fie frumos si asezam restul de prajeala desasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu prajeala deasupra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu branza si sunca

Omleta cu branza si sunca

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza. Se pune uleiul la

7 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de legume

Piure de legume

-Punem intr-o oala apa la fiert. -Legumele le spalam,si taiem in rondele(sau dupa plac) -Cind apa

11 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

    100 % romaneasca si gustoasa

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 august 2012

    Imi place, e tare buna !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 august 2012

    Ne place fasolea batuta, reteta ta este mai complexa. Fac prejeala, dar simpla, doar cu ceapa, insa neaparat sa nu lipseasca carnatii de pe fasolica. Noi o numim frecata in Ardeal, nu conteaza denumirea, ci faptul ca este agreata de toata familia.

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg de fasole
  • - 2 cepe
  • - 1 ardei
  • - 1 morcov
  • - vegeta
  • - marar verde tocat dar merge si cel de la plic
  • - patrunjel
  • -3 linguri de pasta de tomate
  • -sare dupa gust daca mai trebuie

Raporteaza reteta

Retete
de DINCA
Prajitura Miharti

Prajitura Miharti

PENTRU PANDISPAN: Se separa galbenusurile de albusuri.Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu crema  la rece

Prajitura cu crema la rece

Preparare pandispan:Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Galbenusurile

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Inghetata de vanilie:

Inghetata de vanilie:

Preparare:Se pune laptele la fiert intr un vas.Cand incepe sa fiarba, se adauga vanilia,zaharul,galbenusurile

4 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Inghetate

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

100 % romaneasca si gustoasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Legume Mexicane sotate