Fasolea muiata in apa o fierbi cu o ceapa, foi de dafin, cimbru, boabe de piper. Carnea afumata o fierbi separat.
Calesti o ceapa, adaugi usturoiul pisat pana se moaie.Strecori fasolea si o incororporezi cu ceapa, adaugi carnea fiarta, o ceasca de zeama de carne, condimentezi si lasi sa scada sosul. Adaugi pasta de tomate, condimentezi,presari cu marar.Servesti cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii