Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa care se taie marunt si se calesc cu 2 linguri de ulei.Se adauga carnatii si se calesc impreuna cu legumele.Se adauga bulionul, fasolea ,si apa cat cuprinde.Se da focul la mic si se acopera cu un capac,lasand sa fiarba 30 minute.Daca scade apa puteti adauga o cana de apa calda.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare ,un pic de piper macinat si patrunjel verde taiat marunt.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii