autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Fasole cu carnati

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
500 gr fasole, 2 cepe, 1 ardei rosu, 1 catel de usturoi, 1 morcov, 500 gr carnati picanti, patrunjel verde, sare si piper, 2 linguri de ulei, 200 gr bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa care se taie marunt si se calesc cu 2 linguri de ulei.Se adauga carnatii si se calesc impreuna cu legumele.Se adauga bulionul, fasolea ,si apa cat cuprinde.Se da focul la mic si se acopera cu un capac,lasand sa fiarba 30 minute.Daca scade apa puteti adauga o cana de apa calda.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare ,un pic de piper macinat si patrunjel verde taiat marunt.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ovidiu

    ovidiu (Bucatar sef):

    felicitari , am facut reteta si a iesit foarte buna , a plecat sotia de curand in strainatate si am ramas doar eu si cei 2 copii , gatesc dupa retetele acestui blog si as multumi pentru recomandari de retete traditionale

  • 4 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    Delicioasa!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Foarte gustoasa, are trecere in familie, ii place sotului tare mult, gatim macar odata pe luna.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Si eu am facut saptamana asta asa ceva Catalina. Este tare buna, bravo tie ! Atata doar ca eu am taiat carnatul feliute...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 500 gr carnati picanti
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • 2 linguri de ulei
  • 200 gr bulion

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii