autor:

Andra_Simona

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole cu ciolan

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2013

Ingrediente
500 g fasole,1 ceapa, morcov, 300g ciolan afumat dezosat, 100g bulion de rosii, 2 foi de dafin sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se alege si se pune la umflat cu o zi inainte. scurgem apa si punem fasolea la fiert. Cand a dat in clocot schimbam apa de 2-3 ori (procedeu obligatoriu). Separat, curatam ceapa si o taiem marunt, iar morcovul il dam la prin razatoare. Calim ceapa si morcovul in 3 linguri de ulei, adaugam ciolanul si cand ceapa s-a inmuiat, adaugam bulionul. Incercam fasolea si daca e aproape fiarta, adaugam legumele cu ciolanul si lasam sa fiarba pana se leaga zeama. La final, punem foile de dafin si condimentam dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Iahnie de Fasole cu Ciolan Afumat

Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit

95 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa de fasole cu ciolan afumat

Supa de fasole cu ciolan afumat

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de cartofi