Fasolea se alege si se pune la umflat cu o zi inainte. scurgem apa si punem fasolea la fiert. Cand a dat in clocot schimbam apa de 2-3 ori (procedeu obligatoriu). Separat, curatam ceapa si o taiem marunt, iar morcovul il dam la prin razatoare. Calim ceapa si morcovul in 3 linguri de ulei, adaugam ciolanul si cand ceapa s-a inmuiat, adaugam bulionul. Incercam fasolea si daca e aproape fiarta, adaugam legumele cu ciolanul si lasam sa fiarba pana se leaga zeama. La final, punem foile de dafin si condimentam dupa gust.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii