autor:

merisoare de padure

» » Mancaruri cu carne

fasole cu costita afumata

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2010

Ingrediente
500g costita (afumata), 1 Kg fasole boabe (3 conserve), o ceapa, un morcov (nu foarte mare), 3 sferturi ardei gras(diferite culori), ulei si sare (ca la orice mancare), 3 linguri de bulion

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta se caleste ceapa impreuna cu morcovul, dupa care ardeiul taiat cubulete. se adauga fasolea si costita si aproximativ o cana de apa (depinde cat e fasolea de fiarta). la final se pun 3 linguri de bulion.(paprika dupa gust).
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bors de fasole cu costita afumata

Bors de fasole cu costita afumata

Alegem fasolea si o punem la umflat cateva ore in apa, apoi o punem la fiert neaparat cu apa fierbinte. Dam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de fasole verde cu costita afumata

Supa de fasole verde cu costita afumata

Tocam marunt ceapa. Taiem telina in cuburi mici. Tocam ardeiul in fasii subtiri. Taiem morcovii in

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Novac Francesco , 17 septembrie 2013

    SUPERRRR ...SI CE MERGE SI VINUL !!!!

  • Fara foto

    ILIE , 17 septembrie 2013

    E SUPERRR...SI CE MERGE VINUL..!!

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 23 decembrie 2012

    Arata fantastic si e super delicioasa

    • dydy

      dydy (Maestru bucatar) , 06 noiembrie 2011

      bun bun bun reteta ta si am facut astazi a iesit super buna,mersi.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

      Imi place tare mult acest fel de mancare,iar fasolica ta arata grozav...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

      Arata foarte bine si foarte simpla. Felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Cred ca nu locuiesti in Romania,daca ma iau dupa... etichete...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      :)) OF ... gospodinele astea vor sa manance si bucatarul.. mare succes are reteta ta !

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      delicioasa e prefera sotului meu

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      buna fasolea ta!asa baietii pe treaba!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Grozava mancare frate

    • Fara foto

      flori , 16 martie 2010

      cred ca este ffff buna fasolea dar vreau sa cred ca si bucatarul este bun la toate ..................

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

      Nota 10 pentru fasolica ! Imi place foarte mult prezentarea , dar si mai mult imi place ca avem printre noi un bucatar !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 500g costita (afumata)
  • 1 Kg fasole boabe (3 conserve)
  • o ceapa
  • un morcov (nu foarte mare)
  • 3 sferturi ardei gras(diferite culori)
  • ulei si sare (ca la orice mancare)
  • 3 linguri de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
ostropel de pui cu cartofi

ostropel de pui cu cartofi

Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama. Cartofii se fierb separat,

9 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

ILIE

E SUPERRR...SI CE MERGE VINUL..!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura