autor:

COPILOU

» » Mancaruri cu carne

Fasole cu jambon

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
500g fasole verde sau galbena, o ceapa medie, 200g jambon, 1 lingura untura, 50g morcov ras, bulion, 1 lingura faina, condimente (piper, busuioc, boia iute, verdeturi a la provence), o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune ceapa la prajit in untura, cand aceasta se inmoaie sa pune si morcovul, cand ceapa este calita se pune jambonu si se lasa si el sa se prajeasca putin, se adauga condimentele si pe pune apa si bulionul si se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se adauga fasolea si se lasa sa fiarba, cand fasolea a inceput sa fiarba se dizolva faina in putina apa si se adauga.
Dupa ce a fiert fasolea se adauga mararul si de da deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu jambon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de fasole cu jambon crud

Ciorba de fasole cu jambon crud

Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie,

32 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Mancare de fasole boabe cu costita afumata

Se fierb fasolele impreuna cu 2 cepe,un morcov si jumatatea de gulie.Ceapa se lasa intreaga iar morcovul

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Un deliciu,felicitari pentru reteta.Am adaugat si eu o poza cu fasolica mea cu ciolan afumat,sper sa o puna cei de la gustos.ro

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Chiar mi s-a facut pofta...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Delicioasa ! demult nu am mai facut...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte buna!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte gustoasa!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O mancarica buna.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      O reteta super faina!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Interesanta mancarica!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500g fasole verde sau galbena
  • o ceapa medie
  • 200g jambon
  • 1 lingura untura
  • 50g morcov ras
  • bulion
  • 1 lingura faina
  • condimente (piper
  • busuioc
  • boia iute
  • verdeturi a la provence)
  • o legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Estera Flori (Chef de cuisine)

Simplu si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei umplut cu legume, carne si orez
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania