Se pune ceapa la prajit in untura, cand aceasta se inmoaie sa pune si morcovul, cand ceapa este calita se pune jambonu si se lasa si el sa se prajeasca putin, se adauga condimentele si pe pune apa si bulionul si se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se adauga fasolea si se lasa sa fiarba, cand fasolea a inceput sa fiarba se dizolva faina in putina apa si se adauga.
Dupa ce a fiert fasolea se adauga mararul si de da deoparte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii