Fasole cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fasole cu smantana

Ingrediente

  • 600 g fasole fiarta (boabe) fierbinte
  • - 500 g costita taraneasca
  • - 250-300 g smantana
  • - 150 ml apa
  • - 1 galbenus
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 ceapa verde
  • - sare
  • - patrunjel

Mod de preparare

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.

2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.

3. Adaugam apa si punem un capac.

4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.

5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor