Autor:
Alina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 februarie 2014
Ingrediente
600 g fasole fiarta (boabe) fierbinte, - 500 g costita taraneasca, - 250-300 g smantana, - 150 ml apa, - 1 galbenus, - 1 morcov, - 1 ceapa uscata, - 1 ceapa verde, - sare, - patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.
2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.
3. Adaugam apa si punem un capac.
4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.
5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa
10 voturi
10 comentarii
50 min
Incingeti usturoiul si ceapa intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, pana devin aurii. Lasati sa se
6 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate