autor:

» » Mancaruri cu carne

FASOLE DE VARA CU CIOLAN AFUMA

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
Fasole boabe - 1 kg, Ceapa verde - 3 legaturi, Usturoi verde - 1 legatura, Morcovi - 1 legatura, Telina - 1 bucata, 4 - 5 rosii, Pasta de rosii - 50 gr, Ardei gras - 2 bucati, Marar, leustean, patrunjel - cate o legatura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Boabele de fasole se lasa la hidratat timp de 2 - 3 ore apoi se fierb la foc foarte mic. Se schimba 2 - 3 ape.
Se prepara un sos din ceapa, usturoi, ulei de masline, morcov, telina, rosii si pasta de tomate.
Sosul se lasa pe foc circa 30 de minute - se adauga peste sos fasolea deja fiarta si verdeturile.
Se serveste cu ciolan afumat fiert sau preparat la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE DE VARA CU CIOLAN AFUMA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

    Gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Fasole boabe - 1 kg
  • Ceapa verde - 3 legaturi
  • Usturoi verde - 1 legatura
  • Morcovi - 1 legatura
  • Telina - 1 bucata
  • 4 - 5 rosii
  • Pasta de rosii - 50 gr
  • Ardei gras - 2 bucati
  • Marar
  • leustean
  • patrunjel - cate o legatura

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne de pui