Fasolea se fierbe, se scurge de apa si se bate la robot cu 150 ml ulei de masline, sare si piper dupa gust.
In restul de ulei se prajesc carnatii taiati feliute, se adauga ceapa si se caleste + pasta de tomate.
Fasolea batuta se pune intr-un castron peste care se adauga carnatii si ceapa calita.Se orneaza cu frunze de ustutoi taiate subtire.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii