Fasolea se spala,se curata si se rupe.Apoi se aseaza pe un servet pentru a se zvinta.Rosiile se oparesc si se curata de pielite.Intr-o cratita mai larga se pune putin ulei, se aseaza alternativ un strat de fasole,unul de rosii taiate felii, putin ardei si frunzele pina se gata fasolea.Deasupra se pune restul de ulei.Ultimul strat sa fie rosii si frunze.Se pune cratita pe o plita la foc mic si se lasa sa fiarba, pina se inmoaie fasolea.Dupa fierbere se potriveste cu sare.Se raceste si se pune in borcane.Se fierbe in dunt 30 minute dupa care se scot borcanele si se acopera cu o patura.Se lasa pina a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii