Fasole la cuptor

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cepe
  • 500gr fasole fiarta
  • 2 morcovi
  • telina
  • 500 ml suc rosii
  • 500ml vin alb
  • boia de ardei iute o lingurita
  • sare,piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie pestisori, morcovii curatati se dau prin razatoarea mica si impreuna cu telina se pun in tigaie la calit cu ulei. Intre timp, sucul de rosii se amesteca cu vinul, boiaua de ardei, sare si piper si se toarna peste ceapa cand e aproape gata. Fasolea se aseaza intr-un vas care se poate pune la cuptor si se acopera cu sosul de ceapa. Se da la cuptor la 180 grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise