Ceapa se curata, se taie pestisori, morcovii curatati se dau prin razatoarea mica si impreuna cu telina se pun in tigaie la calit cu ulei. Intre timp, sucul de rosii se amesteca cu vinul, boiaua de ardei, sare si piper si se toarna peste ceapa cand e aproape gata. Fasolea se aseaza intr-un vas care se poate pune la cuptor si se acopera cu sosul de ceapa. Se da la cuptor la 180 grade.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii