Reteta postata pe: 19 iunie 2009
Ingrediente
0,400 pulpa de manzat, 3 linguri ulei, 2-3 cepe, 1 fir de usturoi, 0,500g fasole lata, 0,500 g rosi, 1 ardei gras, 1 lingura de faina, 5-6 boabe enibahar, 6-10 fire patrunjel verde, sare, piper, (iute sau dulce), apa
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata si taiata potrivit,se acopera cu apa si se fierbe cu capac la foc mic pina cand este fiarta carnea.
Rosile se mixeaza, se adauga lingura de faina, enibaharul, sarea, boiaua, se mai lasa 10 minute la fiert,dupa care se pune patrunjelul si usturoiul tocat marunt
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole lata cu manzat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează ,se piperează.Se adaugă pasta de ardei,uleiul,coriandrul
10 voturi
10 comentarii
1h 30 min
1.Pieptul de pui se spala, dupa care se taie cuburi mai maricele si se marineaza la frigider in sos
54 voturi
3 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate