Reteta postata pe: 26 iunie 2009
Ingrediente
300 g fasole rosie fiarta in prealabil., 2-3 bucati piept de pui., 1 ardei rosu., 1 ceapa., 1 cutie rosii decojite la conserva., 1 lingurita oregano., 1 lingurita cimbru., 1/2 lingurita chili., , 2 linguri ulei masline., sare, piper, condimente la alegere.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa si ardeiul se taie fasii subtiri, se calesc in ulei, 5 minute. Se adauga apoi rosiile maruntite si sucul lor, oreganul, cimbrul, chili, sare si piper, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute. Pieptul de pui fiert se taie in bucatele, se adauga in sos, se lasa inca 5 minute, se adauga apoi fasolea rosie care este si ea fiarta. Se amesteca si se lasa la foc domol 10 minute. Se serveste calda, alaturi de o salata de varza acra.Pofta buna!!!