Ceapa si ardeiul se taie fasii subtiri, se calesc in ulei, 5 minute. Se adauga apoi rosiile maruntite si sucul lor, oreganul, cimbrul, chili, sare si piper, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute. Pieptul de pui fiert se taie in bucatele, se adauga in sos, se lasa inca 5 minute, se adauga apoi fasolea rosie care este si ea fiarta. Se amesteca si se lasa la foc domol 10 minute. Se serveste calda, alaturi de o salata de varza acra.Pofta buna!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii