autor:

Sim0na

» » Mancaruri cu carne

Fasole scazuta cu afumatura

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 decembrie 2011

Ingrediente
500 g fasole boabe, 1 morcov mare, ½ telina potrivita, 1 cartof potrivit, 1 ceapa medie, 1 ceapa mare, 700 g scarita de porc, suc de rosii, marar, delikat, sare, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece.
A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape.
In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba.
Intr-o alta cratita am calit in ulei ceapa cea mare tocata marunt. Cand s-a inmuiat am adaugat boia iute si bucatile de scarita. Am adaugat fasolea fiarta pe jumatate si zeama cat sa acopere. Cand fasolea a fost fiarta, am pus sucul de rosii si am potrivit de sare si delikat. Am mai lasat cateva minute, apoi am adaugat mararul tocat marunt. Am acoperit cu capac pentru ca aromele sa se imbine.
Am servit cu paine intermediara de casa si conopida acra.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca cu dovlecei

Musaca cu dovlecei

Spalam dovleceii, ii taiem felii potrivit de groase, ii asezam pe un platou si ii presaram cu sare. Cozile

6 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    E o bunatate dar eu nu pun cartofi ci dovlecei.

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2011

    Foarte buna fasolea,multumim!*****

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2011

    Imi place mult!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

      Foarte bun.......

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

      Asta imi face si mie mama acum... Pup

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe
  • 1 morcov mare
  • ½ telina potrivita
  • 1 cartof potrivit
  • 1 ceapa medie
  • 1 ceapa mare
  • 700 g scarita de porc
  • suc de rosii
  • marar
  • delikat
  • sare
  • boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

E o bunatate dar eu nu pun cartofi ci dovlecei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Chiftelute marinate