Se curata ceapa,morcovul,telina apoi ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se razuiesc prin razatoarea mica.
Intr-o cratita se pune putin ulei unde se pun zarzavaturile si putina boia se incalzesc putin in ulei peste care se pune pieptul de pui taiat rondele,se adauga o canita de apa si se lasa sa se fiarba, cand e gata se adauga fasolea (care am pus-o pt iarna atat in borcan sau in congelator depinde de fiecare).
Spre sfarsit se adauga sare, piper cele 2 linguri de pasta de rosii si din 2 linguri de faina si putina apa se face o ingroseala apoi se toarna peste compozitie si se mai lasa sa fiarba.
La final de tot se pune usturoiul si patrunjelul.
Pofta Buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii