Fasole verde conservata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole verde
  • sare

Mod de preparare

Speli, cureti si tai fasolea verde in doua sau in trei. Fierbi 10-15 minute,o clatesti sub jet de apa rece, strecori si asezi in borcane. Umplii borcanul cu apa in care ai adaugat sare mare (1 lingura sare la 2 l apa). Capsezi ermetic, dai la cuptor pentru sterilizare 20 minute de cand incepe sa fiarba apa din borcane.Lasi sa se raceasca in cuptor,pastrezi in beci sau in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta