autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu brinza de vaci la cuptor

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
700 gr fasole verde ,300 g brinza de vaci, 3oua ,200 g smintina,sare 150 ml. ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

se fierbe fasolea;brinza se sfarima si se amesteca cu smintina,ouale uleiul si sarea.Intr-un vas termorezistent uns se aseaza un strat de fasole,altul de brinza si se termina cu fasole. Deasupra se bate un ou cu putin ulei. Se da 15 minute la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu brinza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez in stil indonezian cu sos de arahide

Orez in stil indonezian cu sos de arahide

Se incinge jumatate din cantitatea de ulei(7ml)intr-o tigaie.Se bat ouale cu fulgii de ardei iute

2 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coaste de porc lipicioase şi picante cu cartofi wedges

Coaste de porc lipicioase şi picante cu cartofi wedges

1. Cuptorul se închinge la 160 C/gaz 3 şi pe tavă se aşează coastele peste care se toarnă cola

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 700 gr fasole verde ,300 g brinza de vaci
  • 3oua ,200 g smintina,sare 150 ml. ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
“Snitele” de ciuperci champignon