autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu brinza de vaci la cuptor

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
700 gr fasole verde ,300 g brinza de vaci, 3oua ,200 g smintina,sare 150 ml. ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

se fierbe fasolea;brinza se sfarima si se amesteca cu smintina,ouale uleiul si sarea.Intr-un vas termorezistent uns se aseaza un strat de fasole,altul de brinza si se termina cu fasole. Deasupra se bate un ou cu putin ulei. Se da 15 minute la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu brinza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi

Piure de cartofi

Se curata cartofii de coaja si se spala.Se pregateste o oala cu apa si sare .Adaugam cartofii taiati

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu cimbru

Mancare de cartofi cu cimbru

Puneti uleiul la incins,dupa care puneti la prajit cartofii, morocvul,ardeiul gras si ceapa taiate

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 700 gr fasole verde ,300 g brinza de vaci
  • 3oua ,200 g smintina,sare 150 ml. ulei.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu branza si verdeata