Fasolea se pune sa fiarba.Ceapa se taie fideluta si se prajeste in ulei incins.Se adauga carnea si se prajeste impreuna cu ceapa.Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.Se curata de coaja si se taie felii.Intr-un vas de yena se asaza un strat de cartofi fierti,ceapa si carnea si la urma fasolea fiarta si scursa.Smantana se amesteca cu oul,sare,piper si cimbru;se toarna compozitia peste fasole.Cascavalul se rade deasupra si se da la cuptor ptr.25-30 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii