Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu untura. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna apoi apa calda ca sa se acopere bucatile de carne, se pune sarea si se lasa sa fiarba la foc mic ½ ora. Se pune fasolea curatata si spalata, se mai lasa sa fiarba 15 min., apoi se adauga rosiile fierte separat si strecurate si verdeata tocata. Se da la cuptor pina scade bine. Ceapa prajita se poate inlocui cu ceapa rasa, cruda. In acest caz se pune o data cu apa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii