Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga apa fiarta sau apa in care a fiert fasolea.
Cand carnea e aproape fiarta , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate,sare, boia de ardei, usturoi si fasolea verde, continuand fierberea cca 20 min. Se adauga rosii , se mai fierb 5 min, apoi se adauga marar si patrunjel verde.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii