autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata, taiata in doua, , 4 linguri ceapa tocata marunt, , 50 g margarina, , 2 linguri ulei de masline, , 225 g ciuperci, taiate felii subtiri, , zeama de lamaie, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , sare, , piper negru macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea pana ce se patrunde, dar fara sa se inmoaie. Se-ncinge margarina impreuna cu uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa, pana ce devine sticloasa.
Se adauga ciupercile si se dunstuiesc si ele si pe urma fasolea si se amesteca pana ce se incinge bine.
Se condimenteaza legumele cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se pune fasolea impreuna cu ciupercile pe un platou incins, se garniseste cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi. Am lasat-o

14 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie. Incalziti

6 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Eu am preparat-o simpla, fara ciuperci si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata
  • taiata in doua
  • 4 linguri ceapa tocata marunt
  • 50 g margarina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 225 g ciuperci
  • taiate felii subtiri
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper negru macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciorba de spanac cu zeama de varza murata