autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata, taiata in doua, , 4 linguri ceapa tocata marunt, , 50 g margarina, , 2 linguri ulei de masline, , 225 g ciuperci, taiate felii subtiri, , zeama de lamaie, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , sare, , piper negru macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea pana ce se patrunde, dar fara sa se inmoaie. Se-ncinge margarina impreuna cu uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa, pana ce devine sticloasa.
Se adauga ciupercile si se dunstuiesc si ele si pe urma fasolea si se amesteca pana ce se incinge bine.
Se condimenteaza legumele cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se pune fasolea impreuna cu ciupercile pe un platou incins, se garniseste cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu ciuperci

Fasole verde cu ciuperci

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei.Adaugam ciupercile si pasta de gogosari,

6 voturi    5 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie. Incalziti

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Eu am preparat-o simpla, fara ciuperci si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata
  • taiata in doua
  • 4 linguri ceapa tocata marunt
  • 50 g margarina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 225 g ciuperci
  • taiate felii subtiri
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper negru macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan