autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata, taiata in doua, , 4 linguri ceapa tocata marunt, , 50 g margarina, , 2 linguri ulei de masline, , 225 g ciuperci, taiate felii subtiri, , zeama de lamaie, , 2 linguri patrunjel verde tocat, , sare, , piper negru macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea pana ce se patrunde, dar fara sa se inmoaie. Se-ncinge margarina impreuna cu uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa, pana ce devine sticloasa.
Se adauga ciupercile si se dunstuiesc si ele si pe urma fasolea si se amesteca pana ce se incinge bine.
Se condimenteaza legumele cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se pune fasolea impreuna cu ciupercile pe un platou incins, se garniseste cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

Am inceput cu prepararea compozitiei pt carnat. Intr-un castronas amestecam foarte bine carnea tocata,

1 vot    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Fasole verde pastai cu ciuperci si pui

Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi. Am lasat-o

13 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    O bunatate !

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2009

    Eu am preparat-o simpla, fara ciuperci si am adaugat si bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata
  • taiata in doua
  • 4 linguri ceapa tocata marunt
  • 50 g margarina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 225 g ciuperci
  • taiate felii subtiri
  • zeama de lamaie
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper negru macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi copti cu camembert si mac