Se fierbe fasolea pana ce se patrunde, dar fara sa se inmoaie. Se-ncinge margarina impreuna cu uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa, pana ce devine sticloasa.
Se adauga ciupercile si se dunstuiesc si ele si pe urma fasolea si se amesteca pana ce se incinge bine.
Se condimenteaza legumele cu sare, piper si zeama de lamaie.
Se pune fasolea impreuna cu ciupercile pe un platou incins, se garniseste cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii