Se spala, se curata fasolea si se fierbe in apa cu sare.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, pastaile de fasole se toaca marunt si se pun intr-o salatiera.Se adauga maioneza, usturoiul trecut prin presasi mararul taiat marunt. Se condimenteaza cu sare dupa gust.Se amesteca totul si ..........poftiti la masa va rog!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii