autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fasole verde cu piept de pui

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Piept Pui, 1 buc Ceapa, 10 gr Pasta de tomate, 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume, 100 gr Ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie bucati, se caleste intr-o cratita puiul cu ceapa si Cuburile Maggi se inabusesc putin, se pune fasolea verde, se mai lasa cam 10 minute acoperite cu un capac, se adauga 3 cani de apa, pasta de tomate si se lasa la fiert pe foc mic pana scade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa

10 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea

6 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Piept Pui
  • 1 buc Ceapa
  • 10 gr Pasta de tomate
  • 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 100 gr Ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Creier pane