autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fasole verde cu piept de pui

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Piept Pui, 1 buc Ceapa, 10 gr Pasta de tomate, 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume, 100 gr Ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie bucati, se caleste intr-o cratita puiul cu ceapa si Cuburile Maggi se inabusesc putin, se pune fasolea verde, se mai lasa cam 10 minute acoperite cu un capac, se adauga 3 cani de apa, pasta de tomate si se lasa la fiert pe foc mic pana scade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU FASOLE VERDE RASOL

Fasolea se curata si se spala si se fierbe in apa cu sare si cele 2 linguri de vegeta.Cand fasolea

6 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de pui picant cu fasole verde

Piept de pui picant cu fasole verde

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Piept Pui
  • 1 buc Ceapa
  • 10 gr Pasta de tomate
  • 2 buc Maggi Cub Concentrat cu gust de legume
  • 100 gr Ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET