autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu pulpe

Autor: simona-ionela anghel (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona-ionela anghel (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2007

Ingrediente
2pulpe, 2borcane fasole verde, ceapa, ardei, rosii, vegeta, sare, usturoi, patrunjel, marar si 2 linguri de faina amestecata cu apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Se fierb pulpele intr-o oala, separat se taie ceapa, ardeii, rosiile, dupa care se pun pulpele taiate bucatele si fasolea peste. Se pune apa, cat sa le acopere, apoi se pune vegeta si sare, iar cand este aproape gata se adauga usturoiul, faina si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pulpe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Spalam pulpele si le taiem in jumatati. Taiem marunt ceapa si usturoiul. Intr-un castron incapator

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 2pulpe
  • 2borcane fasole verde
  • ceapa
  • ardei
  • rosii
  • vegeta
  • sare
  • usturoi
  • patrunjel
  • marar si 2 linguri de faina amestecata cu apa.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Placinta cu cartofi