Curatati de capete si de ate 20 de teci de fasole lata, apoi taiati-le in doua. Incingeti 1 lingurita de untdelemn in tigaie. Puneti sa se caleasca un catel de usturoi curatat si zdrobit, cate 1/2 lingurita de coriandru si chimen si 2 rosii coapte si taiate in cubulete. Lasati legumele sa fiarba 2-3 minute, amestecand. Adaugati pastaile de fasole si lasati-le si pe ele sa fiarba 3-4 minute, pana se inmoaie. Dupa gust, adaugati la urma menta proaspata, taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii