autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu rosii si menta

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
vezi instructiuni

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Curatati de capete si de ate 20 de teci de fasole lata, apoi taiati-le in doua. Incingeti 1 lingurita de untdelemn in tigaie. Puneti sa se caleasca un catel de usturoi curatat si zdrobit, cate 1/2 lingurita de coriandru si chimen si 2 rosii coapte si taiate in cubulete. Lasati legumele sa fiarba 2-3 minute, amestecand. Adaugati pastaile de fasole si lasati-le si pe ele sa fiarba 3-4 minute, pana se inmoaie. Dupa gust, adaugati la urma menta proaspata, taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu rosii si menta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale din boabe de soia

Parjoale din boabe de soia

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste

15 voturi    14 comentarii
5h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu spanac si branza sarata

Tarta cu spanac si branza sarata

Pentru aluat, folosim robotul de bucatarie. Punem ingredientele in robot si cu pulsuri facem aluatul-se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • vezi instructiuni

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tocanita de pipota cu ciuperci